Professzionális 180 mm-es Deba kés a MIKI HAMONO SEISAKUSHO-tól, amely ötvözi a tartósságot és a hagyományos kézművességet a pontos halfilézés érdekében.
MIKI HAMONO SEISAKUSHO VG10 acél Gyuto kés 180 mm-es, 35 rétegű pengével sokoldalú konyhai használatra. Könnyű és kiegyensúlyozott a könnyű kezelés érdekében.
A MIKI HAMONO SEISAKUSHO Gyuto konyhakés VG10 acélból készült; pengéje 180 mm hosszú és kézzel kovácsolt tapadásmentes felülettel rendelkezik. Ideális pontos vágásokhoz.
Sokoldalú MIKI HAMONO SEISAKUSHO univerzális kés 150 mm-es pengével, amely rozsdamentes VG10 acélból készült. Tökéletes precíz hámozáshoz és dekoratív vágásokhoz.
A MIKI HAMONO SEISAKUSHO Santoku kés ötvözi a stílust és a tartósságot a VG10 acélpengével. Egyedi mintázatú és rozsdamentes, tökéletes sokoldalú konyhai feladatokhoz.
A MIKI HAMONO SEISAKUSHO 170 mm-es Santoku kése 8 rétegű VG10 acélból készült az élesség és tartósság érdekében. Ideális húsokhoz, zöldségekhez és halakhoz.
Ezt a MIKI HAMONO SEISAKUSHO egyélű kést, amelynek pengéje 210 mm hosszú, mesterien készítették sashimi szeleteléshez, biztosítva a vékony szeleteket és a textúra...
A RYUMA 135 mm-es Funayuki kése páratlan élességet és minőséget kínál, ideális a precíziós vágásokhoz. Könnyű és kiegyensúlyozott a kényelem érdekében.
A RYUMA kovácsolt fekete Funayuki kés kiváló precíziós vágásokra, és tartós acélból készült. Nem alkalmas fagyasztott ételekhez, és rendszeres élezést igényel.
A precizitás jegyében készült UMEBACHI RYUMA kis Deba kés kiváló a kisebb halak filézéséhez, ötvözve a hagyományos kézművességet és a modern technológiát.
A UMEBACHI RYUMA kis Deba kés éles és tartós 120 mm-es pengéje tökéletesíti a kisebb halak filézését. Ideális a precíz vágásokhoz és könnyű kezelhetőséghez.
Ez a sokoldalú UMEBACHI RYUMA konyhakés 105 mm-es pengével rendelkezik, ideális szeleteléshez és aprításhoz. Kerülje a használatát kemény vagy fagyasztott élelmiszereken.
Az UMEBACHI RYUMA kés ötvözi a hagyományt és a technológiát, tökéletes a precíz konyhai feladatokhoz. Könnyű, mégis tartós, és egyedi felülettel rendelkezik.
Ez az UMEBACHI RYUMA kés ötvözi a hagyományt és a technológiát a tartós élesség és sokoldalúság érdekében. Könnyű, mindössze 95 g, és ideális a precíz filézéshez.
Kód: 9631
Ez a weboldal sütiket használ. A webhely böngészésének folytatásával elfogadja azok használatát. További információ itt.